TOIMINTAMME  28.5.2020

Rauhanlahdessa Kuopiossa ensi syksynä 9.-14.11 2020

Hakemuslomakkeen linkki, avautunut 27.5.2020 ja on auki 16.8.2020

Lisätietoja ja paperisia lomakkeita voit tiedustella puh. 0400787127/Laila
Lomat ja kuntoutussivulta löydät esittelyn lomasta.

Pysytään "terveinä" ja mieli korkealla. Aurinkoista kesää!

Kajaanin Reumayhdistys ry

/Nissen

Kajaanin Reumayhdistys, Kaukavesi 10/15 euroa rannekkeista, ks.Liikunta

Synlab (Cityterveys) Välikatu 17 Kajaani puh. 010 326 3260,

antaa 12 % alennuksen laboratoriotutkimuksista sekä 5 % alennuksen magneettitutkimuksista Etuun ovat oikeutettuja Kajaanin reumayhdistyksen jäsenet sekä samassa taloudessa asuva perheenjäsen. Jäsenyys on todistettava yhdistyksen jäsenkortilla sekä henkilötodistuksella.

Kajaanin Jalkaterapia Ky antaa normaalihintaisista tuotteista 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Kainuun Fysioterapia antaa normaalihintaisista palveluista 5 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Konttorikolmio Kuurnantie 7 Kajaani puh. (08) 633 160, antaa normaalihintaisista tulostusväreistä 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Lehtikankaan Apteekki tarjoaa vuonna 2019 yhdistyksemme jäsenille 20 % alennusta Lääkehoidon arviointi-palvelusta (normaalihinta 99€, hinta jäsenille 79€).  Ensimmäinen sairaanhoitajan käynti ilman perusmaksua (arvo 15 €).

Parturi - Kampaamo Hius Ma-Ri  Kauppakatu 25 Kajaani

puh. (08) 622 133 antaa normaalihintaisista palveluista ja tuotteista 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Huom, uusi yhteistyökumppani. Insrumentalium/Nissen, jäsenetu  esim 30%   normaalihintaisista silmälaseista ym. Katso

Alennus myönnetään näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia

Reumaliiton sivulta löydät liiton tarjoamia jäsenetuja

MUITA YHTEISTYÖKUMPPANEITA