KÄVELYKILOMETRIKISA 1.5.-31.10.2021

Viikon toimintaa!

ti 11.5. klo 12.15 alk Tutun Tupa Tiistaikerhossa Muistiyhdistyksen Aivojumppa

ke 12.5. Maailman Fibromyalgiapäivä

Tutun Tupa klo 17.00-19.00    Luento Opinnäytetyö: Terapeuttisen harjoittelun vaikutus fibromyalgian oireisiin Mia ja Heli kesto noin 30 min. Sen jälkeen klo 18.00 ulkoilutapahtuma Kajaanihallin kentällä lenkkeilyn ja kuulumisten vaihdon merkeissä.

Toiminnassa noudatetaan edelleen annettuja suosituksia ja ohjeita. Käytetään käsidesiä ja maskeja.

Jäsenetuja

Kaukavedessä tapahtuvaa liikuntaa tuetaan (10€/15€). Tuki on mahdollista saada erihintaisiin uinti- ja kuntosalirannekkeisiin yhdistyksen jäsenkorttia näyttäen. Tuen (15€) voi käyttää myös muuhun liikuntaan tai kulttuuritapahtumaan.

Tuki myönnetään yhden kerran jäsenelle vuoden aikana

Synlab (Cityterveys) Välikatu 17 Kajaani puh. 010 326 3260,antaa 12 % alennuksen laboratoriotutkimuksista sekä 5 % alennuksen magneettitutkimuksista Etuun ovat oikeutettuja Kajaanin reumayhdistyksen jäsenet sekä samassa taloudessa asuva perheenjäsen. Jäsenyys on todistettava yhdistyksen jäsenkortilla sekä henkilötodistuksella.

Kajaanin Jalkaterapia Ky antaa normaalihintaisista tuotteista 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Kainuun Fysios antaa normaalihintaisista palveluista 5 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Konttorikolmio Kuurnantie 7 Kajaani puh. (08) 633 160, antaa normaalihintaisista tulostusväreistä 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Lehtikankaan Apteekki tarjoaa vuonna 2021 yhdistyksemme jäsenilleen apteekkitilausten kotiinkuljetuksen hintaan 5€ (norm. 9,90€).

Parturi - Kampaamo Hius Ma-Ri  Kauppakatu 25 Kajaani puh. (08) 622 133 antaa normaalihintaisista palveluista ja tuotteista 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Instrumentarium/Nissen normaalihintaiset silmälasit -30%, aurinkolasit -20%, piilolinssit -25%  ja näöntarkastus veloituksesta   Katso

Alennus myönnetään näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia

Reumaliiton sivulta löydät liiton tarjoamia jäsenetuja

MUITA YHTEISTYÖKUMPPANEITA