iihtymisvaihe tuli Kainuussa päälle,  joten ensi viikon  toiminnassa noudatetaan annettuja suosituksia ja toimitaan seuraavasti,

to 14.1. Allasjumppa klo 15.30 PERUTTU

ma 18.1.klo 13.00 Jumppa  Fysios

ma 18.1. klo 17.00 Fibrokerho Tutun Tupa  PERUTTU  kokonaan keväältä

ti 19.1. klo 12.15 Tiistaikerho  Digikerho tutustutaan digi-maailmaan ruohonjuuritasolla    Tutun Tupa,

ma 25.1. klo 13.00 Jumppa

ma 25.1. klo 17.00 Jäsenilta,  johon vuonna 2020 liittyneet uudet jäsenet kutsutaan ja vanhat ovat myös tervetulleita tutustumaan toimintaan ja hallitusjäseniin. Tutun Tupa

ti 26.1. klo 12.15 Tiistaikerho pelaillaan Tutun Tupa

Tervetuloa mukaan toimintaan.

Kiitos kaikille myyjäisissä käyneille, tuotteita löytyy vielä Tutun Tuvalta.

Jäsenetuja

Yhdistykseltä saa 5€:n tuen teatteri- tai konserttilippuun syyskauden aikana. Tuki annetaan samalle henkilölle vain yhden kerran vuoden aikana.

Kajaanin Reumayhdistys, Kaukavesi 10/15 euroa rannekkeista, ks.Liikunta

Synlab (Cityterveys) Välikatu 17 Kajaani puh. 010 326 3260,

antaa 12 % alennuksen laboratoriotutkimuksista sekä 5 % alennuksen magneettitutkimuksista Etuun ovat oikeutettuja Kajaanin reumayhdistyksen jäsenet sekä samassa taloudessa asuva perheenjäsen. Jäsenyys on todistettava yhdistyksen jäsenkortilla sekä henkilötodistuksella.

Kajaanin Jalkaterapia Ky antaa normaalihintaisista tuotteista 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Kainuun Fysios antaa normaalihintaisista palveluista 5 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Konttorikolmio Kuurnantie 7 Kajaani puh. (08) 633 160, antaa normaalihintaisista tulostusväreistä 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Lehtikankaan Apteekki tarjoaa vuonna 2019 yhdistyksemme jäsenille 20 % alennusta Lääkehoidon arviointi-palvelusta (normaalihinta 99€, hinta jäsenille 79€).  Ensimmäinen sairaanhoitajan käynti ilman perusmaksua (arvo 15 €).

Parturi - Kampaamo Hius Ma-Ri  Kauppakatu 25 Kajaani

puh. (08) 622 133 antaa normaalihintaisista palveluista ja tuotteista 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Huom, uusi yhteistyökumppani. Instrumentarium/Nissen, jäsenetu  esim 30%   normaalihintaisista silmälaseista ym. Katso

Alennus myönnetään näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia

Reumaliiton sivulta löydät liiton tarjoamia jäsenetuja

MUITA YHTEISTYÖKUMPPANEITA