Viikon toimintaa!

ma 19.4. klo 13.00 Jumppa . Tasapainoharjotteita

ti 20.4. klo12.15.alk.Tutun Tupa     Tiistaikerhossa Digikerho, omat koneet mukaan

ma 26.4. Jäsenilta Tutun Tuvalla klo 17.00. Vieraan NOSH-edustaja Outi-Maria Haataja esittelemässä kevään NOSH-mallistoa.

Toiminnassa noudatetaan edelleen annettuja suosituksia ja ohjeita. Käytetään käsidesiä ja maskeja.

Jäsenetuja

Kaukavedessä tapahtuvaa liikuntaa tuetaan (10€/15€). Tuki on mahdollista saada erihintaisiin uinti- ja kuntosalirannekkeisiin yhdistyksen jäsenkorttia näyttäen. Tuen (15€) voi käyttää myös muuhun liikuntaan tai kulttuuritapahtumaan.

Tuki myönnetään yhden kerran jäsenelle vuoden aikana

Synlab (Cityterveys) Välikatu 17 Kajaani puh. 010 326 3260,antaa 12 % alennuksen laboratoriotutkimuksista sekä 5 % alennuksen magneettitutkimuksista Etuun ovat oikeutettuja Kajaanin reumayhdistyksen jäsenet sekä samassa taloudessa asuva perheenjäsen. Jäsenyys on todistettava yhdistyksen jäsenkortilla sekä henkilötodistuksella.

Kajaanin Jalkaterapia Ky antaa normaalihintaisista tuotteista 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Kainuun Fysios antaa normaalihintaisista palveluista 5 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Konttorikolmio Kuurnantie 7 Kajaani puh. (08) 633 160, antaa normaalihintaisista tulostusväreistä 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Lehtikankaan Apteekki tarjoaa vuonna 2021 yhdistyksemme jäsenilleen apteekkitilausten kotiinkuljetuksen hintaan 5€ (norm. 9,90€).

Parturi - Kampaamo Hius Ma-Ri  Kauppakatu 25 Kajaani puh. (08) 622 133 antaa normaalihintaisista palveluista ja tuotteista 10 % alennusta yhdistyksen jäsenille.

Instrumentarium/Nissen normaalihintaiset silmälasit -30%, aurinkolasit -20%, piilolinssit -25%  ja näöntarkastus veloituksesta   Katso

Alennus myönnetään näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia

Reumaliiton sivulta löydät liiton tarjoamia jäsenetuja

MUITA YHTEISTYÖKUMPPANEITA