Huhtikuun ohjelmaa

Jäsenilta 29.4. klo 17:00 Tutun tuvalla.
Vieraana kenkäesittelijä Tarja Mustonen / Systeri Oy
 Tervetuloa, Kahvitarjoulut!

Kainuun yhdistysten yhteinen tapaaminen KEVÄT KEIKAUS 18.5. Suomussalmella, lähde mukaan, ilmottaudu! kajaanin.reumayhdistys@gmail.com tai puh. 0400787127

Aluepäivät Saariselällä

Jäseneksi liittyminen

Kajaanin Reumayhdistys ry:n jäseneksi voit liittyä sähköpostilla, postittamalla jäseneksi liittymislomakkeen tai Tutun tuvalla. Jäsenyys astuu voimaan jäsenmaksun suorittamisen jälkeen. Jäsenmaksu on vuonna 2019 15 €.

LIITTYMISLOMAKE
tai tulosta tästä Liittymislomake pdf

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Reuma-lehden, jossa on tärkeää ja uutta tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta sekä Suomen Reumaliiton toiminnasta. Alkuvuodesta saat oman yhdistyksen toimintakalenterin ja jäsenkirjeen, joissa kerrotaan tulevalle vuodelle suunnitellusta toiminnasta. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämään toimintaan, retkille ja matkoille.

Jäsenasioiden vastaava
Pirjo Heikkinen