KÄVELYKILOMETRIKISA 1.5.-31.10.2021

Viikon toimintaa!

ti 11.5. klo 12.15 alk Tutun Tupa Tiistaikerhossa Muistiyhdistyksen Aivojumppa

ke 12.5. Maailman Fibromyalgiapäivä

Tutun Tupa klo 17.00-19.00    Luento Opinnäytetyö: Terapeuttisen harjoittelun vaikutus fibromyalgian oireisiin Mia ja Heli kesto noin 30 min. Sen jälkeen klo 18.00 ulkoilutapahtuma Kajaanihallin kentällä lenkkeilyn ja kuulumisten vaihdon merkeissä.

Toiminnassa noudatetaan edelleen annettuja suosituksia ja ohjeita. Käytetään käsidesiä ja maskeja.

Jäseneksi liittyminen

Kajaanin Reumayhdistys ry:n jäseneksi voit liittyä sähköpostilla, postittamalla jäseneksi liittymislomakkeen tai Tutun Tuvalla. Jäsenyys astuu voimaan jäsenmaksun suorittamisen jälkeen. Jäsenmaksu on vuonna 2021 20 €.
LIITTYMISLOMAKE
tai tulosta tästä Liittymislomake pdf

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Reuma-lehden, jossa on tärkeää ja uutta tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta sekä Suomen Reumaliiton toiminnasta. Alkuvuodesta saat oman yhdistyksen toimintakalenterin ja jäsenkirjeen, joissa kerrotaan tulevalle vuodelle suunnitellusta toiminnasta. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämään toimintaan, retkille ja matkoille.

Jäsenasioiden vastaava
Pirjo Heikkinen