Olemme kesätauolla nyt aina

7.9.2020 saakka.

Jos kesäaikaan bongaat jotain mielenkiintoista tapahtumaa tai retkeä ole rohkeasti yhteydessä hallituksen jäseniin, niin pohditaan olisiko se meille myös ryhmänä mielenkiintoista.

Aurinkoista kesää kaikille. terv. Laila

Muista käydä hakemassa ryhmälomalle 20 paikkaa varattu meille. Kajaanin Reumayhdistyksen tuetturyhmäloma

Rauhanlahdessa Kuopiossa ensi syksynä 9.-14.11 2020

Hakemuslomakkeen linkki on auki 16.8.2020.
 Lisätietoja ja paperisia lomakkeita voit tiedustella puh. 0400787127/Laila
Lomat ja kuntoutussivulta löydät esittelyn lomasta.

Pysytään "terveinä" ja mieli korkealla. Aurinkoista kesää!

Kajaanin Reumayhdistys ry

Jäseneksi liittyminen

Kajaanin Reumayhdistys ry:n jäseneksi voit liittyä sähköpostilla, postittamalla jäseneksi liittymislomakkeen tai Tutun tuvalla. Jäsenyys astuu voimaan jäsenmaksun suorittamisen jälkeen. Jäsenmaksu on vuonna 2020 15 €.

LIITTYMISLOMAKE
tai tulosta tästä Liittymislomake pdf

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Reuma-lehden, jossa on tärkeää ja uutta tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta sekä Suomen Reumaliiton toiminnasta. Alkuvuodesta saat oman yhdistyksen toimintakalenterin ja jäsenkirjeen, joissa kerrotaan tulevalle vuodelle suunnitellusta toiminnasta. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämään toimintaan, retkille ja matkoille.

Jäsenasioiden vastaava
Pirjo Heikkinen