Syksyn ohjelmaa:

Ohjattu kuntosali/jumppa Akseli & Elinassa

Ohjattu liikuntaryhmä Kainuun Fysioterapiassa Lönrotinkatu 14, jatkaa uudella paikalla, maanantaisin  klo 12:40-13:40 9.9.19 alkaen.

Tervetuloa entiset ja uudet harrastajat mukaan. Ida ohjaa meitä.

Ohjattu vesiliikunta Kaukavedessä

Allasjumppa: Vesiliikuntakeskuksessa alkaen lauantaina 14.9.19 klo 11:15 – 12:00 (passi)

Kerhotoiminta

Harrastepiiri alkaa 10.9.19 klo 12-14

Fipro kerho jatkaa 16.9. 17-19

Jäseneksi liittyminen

Kajaanin Reumayhdistys ry:n jäseneksi voit liittyä sähköpostilla, postittamalla jäseneksi liittymislomakkeen tai Tutun tuvalla. Jäsenyys astuu voimaan jäsenmaksun suorittamisen jälkeen. Jäsenmaksu on vuonna 2019 15 €.

LIITTYMISLOMAKE
tai tulosta tästä Liittymislomake pdf

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Reuma-lehden, jossa on tärkeää ja uutta tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta sekä Suomen Reumaliiton toiminnasta. Alkuvuodesta saat oman yhdistyksen toimintakalenterin ja jäsenkirjeen, joissa kerrotaan tulevalle vuodelle suunnitellusta toiminnasta. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämään toimintaan, retkille ja matkoille.

Jäsenasioiden vastaava
Pirjo Heikkinen