Yhdistyksen toiminta on jäänyt kesätauolle syyskuun alkuun asti.

Kiitokset kaikille kevään aikana toimintaan osallistuneile!

Kesän aikana voidaan osallistua esim johonkin teatterimatkaan, jos kiinnostusta esiintyy.

Ja aina voi ottaa yhteyttä puheenjohtajaan tai jäsenasioidenhoitajaan, jos yhdistysasiaa ilmenee.

Muistathan, että yhdistyksellä on jaossa maskeja 50 kpl laatikoissa, tiedustele puh. 0400787127.

Tutun Tuvalta voit käydä ostamassa käsityönä valmistettuja tuotteitamme..

Jäseneksi liittyminen

Kajaanin Reumayhdistys ry:n jäseneksi voit liittyä sähköpostilla, postittamalla jäseneksi liittymislomakkeen tai Tutun Tuvalla. Jäsenyys astuu voimaan jäsenmaksun suorittamisen jälkeen. Jäsenmaksu on vuonna 2022 20 €.
LIITTYMISLOMAKE
tai tulosta tästä Liittymislomake pdf

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Reuma-lehden, jossa on tärkeää ja uutta tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta sekä Suomen Reumaliiton toiminnasta. Alkuvuodesta saat oman yhdistyksen toimintakalenterin ja jäsenkirjeen, joissa kerrotaan tulevalle vuodelle suunnitellusta toiminnasta. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämään toimintaan, retkille ja matkoille.

Jäsenasioiden vastaava
Pirjo Heikkinen