Ma 17.12. klo 17:00  ravitsemusterapeutti Laura Heikkilän luento reumasairaille soveltuvasta ravinnosta.

Joulukahvit jäsenille, tervetuloa.

Fibroa sairastaville on toivottu omaa vertaisryhmää, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan otayhteyttä sähköpostilla.

Ohjattu kuntosali/jumppa Akseli & Elinassa

Kuntosalijumppa: Tammikuussa jatketaan jumppaa, torstaisin 17-18, Kainuun Fysioterapiassa Lönnrotinkatu 14, aloitetaan 10.1.2019, uuden vetäjän ohjauksessa, uusia osallistujia toivotaan myös mukaan.

klo 17:00 – 18:00. Hinta syksy ?€/16kertaa. Nyt voit osallistua myös yksittäisiin vuoroihin silloin maksu 3,50 €/kerta. Ohjelma

Ohjattu vesiliikunta Kaukavedessä

Allasjumppa: Vesiliikuntakeskuksessa alkaen lauantaina 12.1.

HUOM aika muuttunut entiseen klo 11:15 – 12:00 (passi)

Kaukavesi-vesiliikuntakeskuksen allasosastolle ja kuntosalille voi saada tiettyjen diagnoosien (esim. Kela-kortin tunnus 202) ja lääketiet. selvitysten perusteella 120€ E-rannekkeen. Saatavana on myös kerta-, sarja- ja kausilippuja. Yhdistys hyvittää 10 euroa rannekkeen tänä vuonna ostaneille.