Yhdistyksen toiminta on jäänyt kesätauolle syyskuun alkuun asti.

Kiitokset kaikille kevään aikana toimintaan osallistuneile!

Kesän aikana voidaan osallistua esim johonkin teatterimatkaan, jos kiinnostusta esiintyy.

Ja aina voi ottaa yhteyttä puheenjohtajaan tai jäsenasioidenhoitajaan, jos yhdistysasiaa ilmenee.

Muistathan, että yhdistyksellä on jaossa maskeja 50 kpl laatikoissa, tiedustele puh. 0400787127.

Tutun Tuvalta voit käydä ostamassa käsityönä valmistettuja tuotteitamme..

Toimintaa vuonna 2022

Sääntömääräiset kaikille avoimet, kevätkokous maaliskuussa käsittelee mm. edellisen vuoden toimintakertomukset ja tilinpäätökset ja syyskokous marraskuussa puheenjohtajan ja hallituksen valinnat. sekä vahvistaa talousarvion ja toimintasuunnitelman. Hallitus kokoontuu ja vastaa yhdistyksen toiminnasta vuosikokousten välisenä aikana.

Yhdessä olemme enemmän!
Yhdistysten jäsentapaamisissa, liikunta-, kädentaito- sekä muissa  harrasteryhmissä yhdistyvät samankaltaisia sairauksia sairastavien keskinäinenvuorovaikutus sekä mielekäs ja viihdyttävä tekeminen. Ryhmiin voi osallistua niin toisten kanssa uutta oppien ja kokien kuin myös toisten innostajana ja ohjaajana. Mikset sinäkin tulisi nyt mukaan!

Vuoden 2022 toimintaa

Tapahtumista ilmoitetaan keskiviikkoisin ilmestyvässä Koti-Kajaanissa ”Seurat toimivat” -palstalla, myös Koti-Kajaanin ja Kainuun Sanomien menovinkeissä päiväkohtaisesti.
Jäsentapaamisten aiheina on esitelmiä, tutustumiskäyntejä ym. jäsenistöä kiinnostavia aiheita.
Reumaliiton järjestämä valtakunnallinen reumaviikko

Varainhankinta

Jäsenten aktiivista osallistumista varainhankintaan toivotaan.
Jäsenten apua tarvitaan arpajaisten ja muiden varainhankinta-tempausten toteuttamisessa.