Hei hyvät jäsenet!

Torstain JUMPPA uhkaa loppua, ellei  saada 2-4 uutta jumppaajaa. Jumppa on tehokas, mutta kunnon huomioon ottavaa, liikunta osiossa on ohjelma.

Tule tutustumaan to 14.2. klo 17:00 Kainuun Fysioterapiaan (Akseli ja Elina)

ti 12.2. klo 12-14 Harrastepiiri,

ma 18.2. klo 17:00 FIPRO-kerho

ti 19.2. klo 12-14 Harrastepiiri, Asahi-liikunta osuus klo 13-14 vertaisohjaaja Arja Karjalainen.

ma 25.2. klo 17 Jäsenilta, vieraana NOSH-vaatekutsuyrittäjä                  Outi- Maria Haataja,
https://nosh.fi/page/508/nosh-edustaja-outi-maria-haataja, https://nosh.fi/category/300/naisten-uutuudet Näytä lisää

YSTÄVÄNPÄIVÄ tarjous reumayhdistyksen jäsenille

Kari Tapio 15 kesää laulunäytelmään - 2 yhden hinnalla!
to 14.3. Kajaani, Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä klo 19 Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmä

Lippuvaraukset ja maksut yhdistykselle 26.2.2019 mennessä. Kun teet tilauksen, niin ilmoita 1 (sis. 2 lippua 35 €). @-mail: kajaanin.reumayhdistys@gmail.com, puh. 0400787127, maksut toimistolle tai kerhojen yhteydessä.

Toimintaa vuonna 2019

Sääntömääräiset kaikille avoimet, kevätkokous maaliskuussa käsittelee mm. edellisen vuoden toimintakertomukset ja tilinpäätökset ja syyskokous marraskuussa puheenjohtajan ja hallituksen valinnat. sekä vahvistaa talousarvion ja toimintasuunnitelman. Hallitus kokoontuu ja vastaa yhdistyksen toiminnasta vuosikokousten välisenä aikana.
Yhdessä olemme enemmän!
Yhdistysten jäsentapaamisissa, liikunta-, kädentaito- sekä muissa  harrasteryhmissä yhdistyvät samankaltaisia sairauksia sairastavien keskinäinenvuorovaikutus sekä mielekäs ja viihdyttävä tekeminen. Ryhmiin voi osallistua niin toisten kanssa uutta oppien ja kokien kuin myös toisten innostajana ja ohjaajana
Mikset sinäkin tulisi nyt mukaan!

Kevään 2019 toimintaa
  • ti 8.1.2019 12-14 harrastepiiri, tule ideoimaan kevään toimintaa.
  • Klo 13-14  on paikalla Jore Marjarannan vertaistukiopetuksessa käynyt Arja Karjalainen, joka voisi meille vetää asahia esim. kerran kuukaudessa
  • ke 16.1. Fibro piiri klo 17
  • ma 28.1. Jäsenilta klo 17 Pankkilakimies Johanna Heikkinen vieraana
  • ti 5.2. Asahi-liikunta klo 13-14  ohjaa vertaisohjaaja Arja Karjalainen
  • la 9.2. Teatterimatka Iisalmeen Bussi Somerolle. Lähdemme Kajaanin Tila-Autot Oy:n mukaan.
  • ti 18.2.  Fibro piiri klo 17
  •  ma 25.2. Jäsenilta klo 17 vieraana NOSH-vaatekutsuyrittäjä Outi-Maria Haataja

Tapahtumista ilmoitetaan keskiviikkoisin ilmestyvässä Koti-Kajaanissa ”Seurat toimivat” -palstalla.

Jäsentapaamisten aiheina on esitelmiä, tutustumiskäyntejä ym. jäsenistöä kiinnostavia aiheita.
Reumaliiton järjestämä valtakunnallinen reumaviikko

Varainhankinta

Jäsenten aktiivista osallistumista varainhankintaan toivotaan.
Jäsenten apua tarvitaan arpajaisten ja muiden varainhankinta-tempausten toteuttamisessa.