Viikon toimintaa!

ma 19.4. klo 13.00 Jumppa . Tasapainoharjotteita

ti 20.4. klo12.15.alk.Tutun Tupa     Tiistaikerhossa Digikerho, omat koneet mukaan

ma 26.4. Jäsenilta Tutun Tuvalla klo 17.00. Vieraan NOSH-edustaja Outi-Maria Haataja esittelemässä kevään NOSH-mallistoa.

Toiminnassa noudatetaan edelleen annettuja suosituksia ja ohjeita. Käytetään käsidesiä ja maskeja.

Toimintaa vuonna 2021

Sääntömääräiset kaikille avoimet, kevätkokous maaliskuussa käsittelee mm. edellisen vuoden toimintakertomukset ja tilinpäätökset ja syyskokous marraskuussa puheenjohtajan ja hallituksen valinnat. sekä vahvistaa talousarvion ja toimintasuunnitelman. Hallitus kokoontuu ja vastaa yhdistyksen toiminnasta vuosikokousten välisenä aikana.

Yhdessä olemme enemmän!
Yhdistysten jäsentapaamisissa, liikunta-, kädentaito- sekä muissa  harrasteryhmissä yhdistyvät samankaltaisia sairauksia sairastavien keskinäinenvuorovaikutus sekä mielekäs ja viihdyttävä tekeminen. Ryhmiin voi osallistua niin toisten kanssa uutta oppien ja kokien kuin myös toisten innostajana ja ohjaajana. Mikset sinäkin tulisi nyt mukaan!

KEVÄÄN 2021 toimintaa

Tapahtumista ilmoitetaan keskiviikkoisin ilmestyvässä Koti-Kajaanissa ”Seurat toimivat” -palstalla, myös Koti-Kajaanin ja Kainuun Sanomien menovinkeissä päiväkohtaisesti.
Jäsentapaamisten aiheina on esitelmiä, tutustumiskäyntejä ym. jäsenistöä kiinnostavia aiheita.
Reumaliiton järjestämä valtakunnallinen reumaviikko

Varainhankinta

Jäsenten aktiivista osallistumista varainhankintaan toivotaan.
Jäsenten apua tarvitaan arpajaisten ja muiden varainhankinta-tempausten toteuttamisessa.