iihtymisvaihe tuli Kainuussa päälle,  joten ensi viikon  toiminnassa noudatetaan annettuja suosituksia ja toimitaan seuraavasti,

to 14.1. Allasjumppa klo 15.30 PERUTTU

ma 18.1.klo 13.00 Jumppa  Fysios

ma 18.1. klo 17.00 Fibrokerho Tutun Tupa  PERUTTU  kokonaan keväältä

ti 19.1. klo 12.15 Tiistaikerho  Digikerho tutustutaan digi-maailmaan ruohonjuuritasolla    Tutun Tupa,

ma 25.1. klo 13.00 Jumppa

ma 25.1. klo 17.00 Jäsenilta,  johon vuonna 2020 liittyneet uudet jäsenet kutsutaan ja vanhat ovat myös tervetulleita tutustumaan toimintaan ja hallitusjäseniin. Tutun Tupa

ti 26.1. klo 12.15 Tiistaikerho pelaillaan Tutun Tupa

Tervetuloa mukaan toimintaan.

Kiitos kaikille myyjäisissä käyneille, tuotteita löytyy vielä Tutun Tuvalta.

Toimintaa vuonna 2021

Sääntömääräiset kaikille avoimet, kevätkokous maaliskuussa käsittelee mm. edellisen vuoden toimintakertomukset ja tilinpäätökset ja syyskokous marraskuussa puheenjohtajan ja hallituksen valinnat. sekä vahvistaa talousarvion ja toimintasuunnitelman. Hallitus kokoontuu ja vastaa yhdistyksen toiminnasta vuosikokousten välisenä aikana.

Yhdessä olemme enemmän!
Yhdistysten jäsentapaamisissa, liikunta-, kädentaito- sekä muissa  harrasteryhmissä yhdistyvät samankaltaisia sairauksia sairastavien keskinäinenvuorovaikutus sekä mielekäs ja viihdyttävä tekeminen. Ryhmiin voi osallistua niin toisten kanssa uutta oppien ja kokien kuin myös toisten innostajana ja ohjaajana.

Mikset sinäkin tulisi nyt mukaan!

KEVÄÄN 2021 toimintaa

• ma 11.1. . klo 13.00 jumppa Fysioksessa
Tapahtumista ilmoitetaan keskiviikkoisin ilmestyvässä Koti-Kajaanissa ”Seurat toimivat” -palstalla, myös Koti-Kajaanin ja Kainuun Sanomien menovinkeissä päiväkohtaisesti.
Jäsentapaamisten aiheina on esitelmiä, tutustumiskäyntejä ym. jäsenistöä kiinnostavia aiheita.
Reumaliiton järjestämä valtakunnallinen reumaviikko

Varainhankinta

Jäsenten aktiivista osallistumista varainhankintaan toivotaan.
Jäsenten apua tarvitaan arpajaisten ja muiden varainhankinta-tempausten toteuttamisessa.