Viikon toimintaa!

ma 19.4. klo 13.00 Jumppa . Tasapainoharjotteita

ti 20.4. klo12.15.alk.Tutun Tupa     Tiistaikerhossa Digikerho, omat koneet mukaan

ma 26.4. Jäsenilta Tutun Tuvalla klo 17.00. Vieraan NOSH-edustaja Outi-Maria Haataja esittelemässä kevään NOSH-mallistoa.

Toiminnassa noudatetaan edelleen annettuja suosituksia ja ohjeita. Käytetään käsidesiä ja maskeja.

kaikki kokoontumiset kevään 2021 aikana

Tiistaikerhot alkaa 12.1.2021

Kerhot kokoontuvat tiistaisin klo 12.15-14.15 Tutun Tuvalla.

Kuukauden ensimmäisenä tiistaina ohjelmassa käsitöitä, askartelua, vierailukäyntejä ym.

Kuukauden toisena tiistaina Kainuun Muistiyhdistyksen vetämä Aivojumppa,

Kuukauden kolmantena tiistaina tutustutaan digimaailmaan ruohonjuuritasolla.

Kuukauden neljäs tiistai pelataan lautapelejä, jolloin voit tuoda myös suosikkipelisi muiden iloksi.

Kerhot toimivat vapaaehtoisten ohjauksessa ja ovat maksuttomia.

Yhdistyksen kerhovastaavana Laila Lukkari puh. 0400787127

Tervetuloa mukaan toimintaan!!

Vertaistapaamisen ja vapaaehtoistyön merkitys

Yksi toiminnan tärkeimmistä tehtävistä on tarjota vertaistukea, vuorovaikutusta samassa tilanteessa olevien kanssa.

Kun on lähtenyt yhdistyksen järjestämään tiaisuuteen ja siitä on jäänyt hyvä mieli, vahvistaa se kaikin puolista jaksamista. Oman aikansa antaminen ja vapaaehtoinen työskentely yhteisen hyvän eteen lisää todetusti merkityksellisyyden tunnetta elämässä.

Parhaimmillaan vapaaehtoistyö antaa mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja sosiaalisiin verkostoihin, tarjoaa keinoja sairauden kanssa pärjäämiseen ja tuo iloa arkeen. Innostus tarttuu ja houkuttelee mukaan uusia ihmisiä.

Jokaiselle on paikkansa ja jokainen tapaaminen yhdistyksen järjestämässä tilaisuudessa on luonteeltaan vertaistapaaminen.  Reumayhdistys tarjoaa erilaisia osallistumisen mahdollisuuksia. Voit käydä yksittäisissä tapahtumissa tai tulla toimintaan mukaan sitoutuneemmin. Toimintaryhmiä ohjaavatkin pääsääntöisesti omat jäsenemme. Yhdessä oleminen ja tekeminen on vuorovaikutusta parhaimmillaan samanlaisessa tilanteessa olevien kanssa.