Kesän ohjelmaa

21.7.19 Yhteistapaaminen sotkamolaisten jäsenien kanssa Rekivaaralla Sotkamossa, Myllytorppalla. Tiedot tarkentuu myöhemmin, tiedustelu ja ilmottautuminen Laila 0400787127. Tervetuloa kesätapaamiseen.

Vielä kakasi lippua varattavana Jättiläis Ooppera Cajanuksen esitykseen 25.7.2019. Hinta 18€.

4.8.19 TeatteriretkiSuomussalmelle Kajaanin Tila-auton matkalla. Ruokailu Niittykahvilassa ja teatteri esitys. Ilmottautuminen ja tarkemmat tiedot Pirjo 0443008919.

Myynnissä olevia käsitöitäMyynnissä olevia käsitöitäMyyntituotteet

Askartelukerhossa valmistetaan yhdistykselle myyntiin tuotteita, joita voi ostaa toimistolta tai myyntitapahtumista. Lisäksi jäsenet myös lahjoittavat tekemiään käsitöitä yhdistykselle.
Myynnissä on myös erilaisia pinssejä.

Toimistolla on myynnissä on Suomen Reumaliiton onnittelu- ja suruadresseja.

Myynnissä erilaisia neule-, ym. tuotteita.

Nyt myös reuman logolla olevia sukkia Nyt myös reuman logolla olevia sukkia